Brakkeput Ariba 62
+599 (9) 699 07 81
info@allboatcharters.com

Boot trip op maat

Je eigen boottrip op maat

Bij All Boat Charters Curaçao huur je een boot met eigen kapitein. Dit heeft vele voordelen doordat je geen rekening hoeft te houden met onbekende mee opvarenden en de kapitein weet je de mooiste plekken te laten zien. Naast de vele trips die wij organiseren is het natuurlijk ook mogelijk om een eigen boottrip te verzinnen. Jij bepaalt waar we naar toe varen en wat je die dag wilt zien, hoe fijn is dat!

Bij een boottrip op maat overleggen we vooraf waar je naar toe wilt varen. Onze kapitein kan je daarbij helpen en ook adviezen geven wat de mooiste plekjes zijn in die omgeving die je wilt bekijken. Je kunt een boottrip op maat al doen voor bijvoorbeeld een have dag maar natuurlijk ook voor een hele dag! Het maakt hierbij niet uit of het vroeg in de ochtend is of in de avonduren. Bij All Boat Charters Curaçao vinden wij het belangrijk dat jouw dag helemaal perfect is en is ingericht zoals jij het wilt. Heb je iets specifieks dat je wilt zien maar daarnaast nog geen andere ideeën? Geen paniek, we kunnen dan samen overleggen waar we naar toe kunnen varen!

Wil jij het graag voor het zeggen hebben tijdens het varen op het water? Reserveer dan nu bij All Boat Charters Curaçao en wij gaan jou en je eventuele gezelschap de mooiste dag op zee bezorgen!

Wil jij het graag voor het zeggen hebben?

Reserveer jouw privé trip bij All Boat Charters

Een onbezorgde dag

Wil je compleet onbezorgd een dag varen? Je kunt dan ook kiezen voor onze all-in boottrip waarbij eten en drinken door ons wordt verzorgd. All Boat Charters Curaçao verzorgt namelijk ook catering aan boord. Culinair genieten tijdens de boottrip is erg gezellig en ervaar je bijzondere momenten. Mocht je graag halverwege de dag aan land willen om daar lekker te lunchen dan kan dit natuurlijk ook! Bij een boottrip op maat is dit allemaal mogelijk.