Previous
Next

Klein Curaçao ontdekken

Houd jij van luxe en ruimte? Dan wil je met ons mee naar Klein Curaçao
Met de Golden Seahorse vertrekken wij iedere zaterdag om 10:00 uur met een intiem gezelschap naar Klein Curaçao voor een heerlijke dag op zee en strand.

Parelwitte stranden

Ooit gedroomd van parelwitte stranden en een azuurblauwe zee? Kortom, het mooiste bounty eiland van de wereld? Er bestaat echt zo’n bijzonder eiland en dat heet Klein Curaçao! Op ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Curaçao ligt dit prachtige eiland. Het is ongeveer drie vierkante kilometer groot en volledig onbewoond. Je waant je dus echt op een ‘onbewoond eiland’ waar je je ogen uitkijkt.

Als je naar Curaçao op vakantie gaat, is een bezoek aan Klein Curaçao een must. Dit onbewoonde eilandje met witte strand en perfect blauwe zee waar de mooiste dieren onder water leven, mag je echt niet missen. Meer tropisch vakantie gevoel dan op Klein Curaçao zul je niet vinden.

Je kunt er alleen per boot komen en All Boat Charters Curaçao vaart hiernaartoe! 

Na ongeveer anderhalf uur varen bereik je dan een van de mooiste onbewoonde eilanden van de wereld, Klein Curaçao. Een paar kilometer voor het eiland zie je al de vuurtoren en het scheepswrak liggen. Ook vind je klein houten hutjes, deze worden gebruikt door de lokale vissers. Wanneer je voor de kust komt van klein Curaçao zie je vaak al grote schildpadden zwemmen en mooie vissen.

Genieten op Klein Curaçao?

Reserveer jouw plek op de Golden Seahorse

Een heerlijk dag

Hou je van snorkelen en duiken? Dan kun je hier je geluk niet op! Van mooie koraalriffen tot de meest bijzondere vissen en onderwatergrotten, je vindt het allemaal hier! Omdat je bij All Boat Charters Curaçao niet afhankelijk bent van onbekende groepen, bepaal jij waar en hoe lang je wilt blijven liggen. Zo kun je een trip Klein Curaçao de hele dag boeken of alleen om langs te varen en een duikje te nemen, jij bepaalt! Onze kapitein weet jou de meest interessante feiten te vertellen over dit bijzonder mooie eiland, Klein Curaçao.

Wil je tussendoor lekker BBQ-en op de boot? Geen probleem, wij nemen de BBQ voor je mee en eventueel het vlees. Maak jouw dagtrip naar Klein Curaçao compleet met de service van All Boat Charters Curaçao!

Genieten op Klein Curaçao?

Reserveer jouw plek op de Golden Seahorse

Ontdek al het bijzonders van Klein Curaçao

Op het eiland kun je ook een prachtige wandeling maken. Wanneer je aan het wandelen bent ontdek je waarom de naar Klein Curaçao passend is voor dit eiland. Het eiland structuur en de zeebodem is exact hetzelfde als op Curaçao. De zuidkust van het eiland is rusten en de noordkust is door de Noordoostpassaat een ruiger gebied.

Ook vind je hier een groot, halfvergaan wrak van een tanker die er tientallen jaren geleden strandde. Maar ook enkele schepen zijn hier gestrand. Hierdoor leven er mooie en bijzondere diersoorten zowel boven water als onder water. Vervolgens kun je naar de vuurtoren lopen waar een klein ‘kerkje’ staat, hier zie je de geschiedenis van Klein Curaçao in terug.

Wil je deze pracht niet missen? Reserveer dan jouw unieke trip naar Klein Curaçao met All Boat Charters Curaçao en geniet met volle teugen! 

Lijkt het je leuk om een nachtje te verblijven op Klein Curaçao? Met All Boat Charters Curaçao kun je zelfs overnachten op Curaçao, hoe leuk is dat.