Previous
Next

Overnachten op Klein Curaçao

Privé boot trip voor minimaal 4 personen

Werkelijk een magische ervaring

Klein Curaçao, een magisch mooi eiland. Parelwit strand en helder blauw water, hier kun je geen genoeg van krijgen. Om van deze ervaring zo lang mogelijk te kunnen genieten, biedt All Boat Charters Curaçaode unieke ervaring aan om te slapen op Klein Curaçao! Wil je echt dé Expeditie Robinson ervaring meemaken? Dat kan nu!

Maak je eigen vuur, zorg voor je eigen onderkomen en leef een dag en nacht op een onbewoond eiland. Bij ons is dit allemaal mogelijk. Wanneer de middag bijna ten einde is gekomen, varen alle toeristen weer richting Curaçao en blijf jij met je vrienden en/of familie achter op het bounty eiland.

Je maakt je klaar voor de avond door vuur te maken en een heerlijk avondmaal te bereiden op het BBQ rooster of gewoon direct op het kampvuur. Houd je van vis? Dan kun je er zelfs voor kiezen om overdag te gaan vissen met All Boat Charters Curaçao, zodat je deze lekker ’s avonds kunt eten. Islandischer kan het natuurlijk niet worden. Jullie maken de slaapvertrekken gereed door de hangmatten in de houten vissershutjes op te hangen. Hier ga je dan echt een nacht doorbrengen!

Wanneer de zon ondergaat, zie je de magische sterrenhemel. Doordat er geen gemaakte lichten in de buurt zijn, ervaar je dus echt hoe de sterrenhemel eruitziet. Geniet ondertussen van een lekker drankje en proef de ongedwongen sfeer op een onbewoond eiland.

De nacht doorbrengen op klein Curaçao

Reserveer jouw overnachting bij All Boat Charters

Volop genieten onder de zon

Niet alleen de zonsondergang is bijzonder mooi maar ook de zonsopgang. Langzaam zie je de zon omhoog komen en wordt het licht. Met een beetje geluk zie je nog dolfijnen langs zwemmen en zie je schildpadden. De helder blauwe zee houdt niets voor je geheim. Vervolgens lekker ontbijten bij de opkomende zon en na praten over de fantastische nacht je die samen hebt mogen beleven.

All Boat Charters Curaçaozorgt ervoor dat alle benodigdheden van hangmatten etc. wordt meegenomen. Je kunt zelf je eten en drinken meenemen, maar geef je dit ook liever uit handen dan is dit geen probleem.

Na het ontbijt kun je er weer tegen aan en neem je een lekkere frisse duik in de zee of maak je een wandeling over Klein Curaçao. Uiteraard geniet je van de stilte om je heen, er zijn immers geen andere mensen op het eiland! Ben je een duikliefhebber of kun je kitesurfen? Klein Curaçao is hier uitermate perfect voor. Neem gerust je duikspullen mee en je zult je ogen uitkijken van de mooie vissen en bijzondere koraalriffen.

Zwemmen met schilpadden?

Reserveer nu bij All Boat Charters

Dit wil je echt niet missen..​

Wist je wel dat Klein Curaçao één van de beste plekken is om schildpadden te spotten? Vaak komen ze met grote getalen voorbij zwemmen en zie je hoe deze bijzondere dieren onder water leven.

Deze ervaring mag je niet missen en kun je uiteraard boeken bij All Boat Charters Curaçao! Reserveer direct jouw unieke trip en waan je even in de wereld van het leven op een onbewoond eiland. Na ontvangst van jouw reservering, zullen we contact met je opnemen om al jouw wensen te bespreken ten aanzien van eten, drinken en andere benodigdheden die wij kunnen regelen voor deze unieke trip!