Brakkeput Ariba 62
+599 (9) 699 07 81
info@allboatcharters.com

Varen bij zonsondergang

Zonsondergang op Curaçao

Ben jij (binnenkort) met je partner of vrienden op Curaçao? En wil je graag de zonsondergang ervaren op Curaçao vanaf het water? Huur dan jouw privé boot bij All Boat Charters Curaçao!

De zonsondergang blijft toch een van de mooiste natuurverschijnselen die er bestaan. Romantisch kijken hoe de zon wegzakt in de zee en de lucht die mooi om de zon heen kleurt. Vanaf zee zit je eerst rangs en beleef je de zonsondergang op Curaçao nóg beter. Bij ons kun je deze trip reserveren en varen we met jou en je eventuele gezelschap ‘de zon tegemoet’. Met een beetje mazzel zie je nog een groene flits wanneer de zon ondergaat!

Vergeet je de bubbeltjes niet? Deze romantische ervaring mag je niet missen. Als de zon is ondergegaan ervaar je een unieke stilt op zee en zie je het langzaam van schemering naar donker gaan. Je vaat op de open zee en hoort alleen de golven en het geklets van jouw gezelschap. All Boat Charters Curaçao wil jou graag van dienst zijn bij deze unieke ervaring.

Unieke ervaring op Curaçao

Reserveer jouw zonsondergang boot trip!

Romantisch genieten!

Tijdens deze boottrip kunnen we ook de barbecue voor je aansteken en kun je romantisch dineren op onze boot. Zo kun je lekker uit eten tijdens een bijzondere zetting, namelijk op zee!

Uiteraard kun je dit romantische en mooie uitje ook combineren met een andere boottrip. Als je een dag vol unieke ervaringen wilt beleven dan is een vaartocht naar Klein Curaçao een mooie toevoeging hieraan. Ook hier geldt ons motto: ‘Jij bepaalt waar je naar toe wilt!’

In overleg is eigenlijk alles mogelijk en de zonsondergang van Curaçao hoort daar zeker bij. Wil jij ook de mooie zonsondergang tegemoet varen op Curaçao? Reserveer dan direct jouw boottocht bij All Boat Charters Curaçao!