Brakkeput Ariba 62
+599 (9) 699 07 81
info@allboatcharters.com

Vistrips

Vissen op Curaçao

Heb je het altijd al leuk gevonden om te vissen op zee? Dan kun je dit nu beleven op Curaçao! Met All Boat Charters Curaçao ben je verzekerd van een geweldige dag op zee en kun je de mooiste vissen vangen.

Een van de belangrijkste dingen tijdens een vistrip is de uitrusting zoals hengels etc. All Boat Charters Curaçao beschikt over professioneel materiaal die je kunt gebruiken tijdens de vistrip. Je vaart met een ervaren kapitein die de beste visspots weet en professioneel materiaal ter beschikking stelt. Dit staat garant voor een heerlijke dag op zee. Wil je na afloop je gevangen vis eten? Natuurlijk, daar zorgen we voor want wij hebben een BBQ aan boord!

Onze vistrips zijn geschikt voor de hele familie. Dus ben je alleen of in het gezelschap van volwassenen of kinderen? Het is voor iedereen leuk! De boot van All Boat Charters Curaçao is van alle gemakken voorzien en kan een ieder zijn eigen comfort opzoeken. Een vistocht is een geweldige manier voor jou en je gezelschap om samen een onvergetelijke dag door te brengen.

Vissen op zee

Vissen op Curaçao met All Boat Charters!

Onthul de geheimen van de zee

Curaçao haar diepe wateren is perfect voor vistrips. Door onze kapitein die de lokale kennis beheert over de wateren en visgebieden kunnen wij u voorzien van een spannende dag op het water. Er zijn dus ook verschillende gebieden waar we kunnen gaan vissen. Jij kunt aangeven wat je het liefste wilt vangen en de kapitein vaart naar het gebied waar de meeste kans is om deze vis te vangen. Bij All Boat Charters Curaçao vissen we op diverse soorten vissen. In de wateren van Curaçao vind je onder andere de Drado, Wahoo, Bararacuda, Tonijn, Zeilvis of zelfs een Marlin!

Het mooie van een vistocht in Curaçao is dat je nooit weet wat je te wachten staat! Wil jij deze trip ook niet aan je voorbij laten gaan? Reserveer dan nu jouw unieke vistrip met All Boat Charters Curacao!