Previous
Next

Westpunt strandhoppen

Privé boot trip voor minimaal 4 personen

Ontdek Westpunt Curaçao

Genieten van azuurblauwe wateren en de mooie natuur van Curaçao? Dit kun je vinden richting het Westen van Curaçao. Via de zuidkust van Curaçao vaar je met All Boat Charters Curaçao richting het Westen. Hier vind je de mooiste natuur en unieke stranden en baaien. Vele bekende stranden van Curaçao liggen langs deze kustlijn en kun je dus per boot goed bekijken. Wil je tijdens de vaartocht ook even op een van deze mooie stranden lopen? Geen probleem, dan meren we gewoon even aan!

Een tour richting Westpunt is een bijzondere manier om de mooie stranden van Curaçao te ervaren en je kunt overal geweldig snorkelen of duiken. De meest heldere wateren vind je namelijk hier. Met onze kapitein bepaal jij hoe laat je wilt vertrekken en wat je onderweg wilt zien. Ben je er nog niet helemaal uit? De kapitein van All Boat Charters Curaçao kan jou precies vertellen wat de mooiste hotspots zijn tijdens deze tour richting het Westpunt van Curaçao.

Wil je graag schildpadden zien? Dan stoppen we bij Playa Piskadó waar bijna altijd schildpadden zwemmen doordat lokale vissers de visresten hier ter water gooien. Dit zorgt ervoor dat de schildpadden altijd langs de kust zwemmen en jij deze bijzondere dieren in hun natuurlijke habitat kunt bewonderen.

Vaar met ons naar Westpunt Curaçao!

Reserveer jouw boottrip bij All Boat Charters

Prachtige baaien

Het leuke aan de Westpunt tour is dat we vrijwel overal kunnen aanmeren en jij met je gezelschap zelfs een lunch tussendoor op het land kunt pakken. Ons motto is immers dat jullie wensen voorop staan deze dag. Tevens kunnen wij jullie ook voorzien van een heerlijke maaltijd aan boort waarbij je ondertussen kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Het Westen kenmerkt zich door de ongerepte natuur, de vele baaien en de bergen in de verte. Het is een tour die je echt niet mag missen! Hoe klein of groot jouw gezelschap is, het maakt niet uit want wij kunnen groepen tot wel 22 personen meenemen tijdens deze tour. Ben je gezellig met een klein groepje? Dat is ook geen probleem want wij vinden dat iedereen de kans moet hebben gehad om het prachtige Curaçao te kunnen aanschouwen per boot.

Blauwe kamer ontdekken?

Reserveer nu bij All Boat Charters

Ervaar het westen op zijn best

Het leuke aan onze Westpunt tour is dat er vele bijzondere plekken zijn waar we naar toe kunnen gaan. Denk hierbij aan de Blauwe Kamer waar je in een grot zwemt die helemaal helderblauw oplicht als de zon erop schijnt. Wist je dat je in deze grot heel mooi kunt snorkelen? Er zitten namelijk heel veel mooie vissen. Dus naast de vele mooie baaitjes kun je ook bijzondere natuurverschijnselen bewonderen!

Kortom, wil jij deze bijzondere trip richting Westpunt Curaçao ook niet missen? Reserveer dan snel deze privé tour en we gaan direct met jouw afstemmen wat je allemaal wilt zien!