Reserveer jouw Spaanse Water / Fuikbaai boot trip!

6 uur

Maak een tocht naar de lagunes van het Spaanse water en maak een leuke stop bij Fuik Bay om lekker te zwemmen en te bbq-en. Het is mogelijk om je eigen eten en drinken mee te nemen en wij bereiden het eten op onze bbq aan boord. Als je wilt dat wij voor het eten en drinken zorgen, rekenen wij $25 p.p. extra op de prijs per persoon.

Fuikbaai 6 uur

$ 660,00

Categorie:

ALL IN Menu

Voorgerechten
◦ Salami op toast
◦ Brie/kaas op toast
◦ Kaasblokjes
◦ Nacho’s en salsa

Barbecue
◦ Aardappelsalade
◦ Ossenhaas
◦ Loin ribs USA
◦ Kip
◦ Stokbrood met kruidenboter
◦ Kroepoek

Sauzen
◦ Mayonaise
◦ Ketchup
◦ Pindasaus

Tussendoor
◦ Ananas
◦ Meloen

Drankjes
◦ Cola /Cola Zero
◦ Sprite
◦ Vruchtensap
◦ Water

◦ Bier (polar)
◦ Rum
◦ Witte wijn (chardonnay)

Iets anders op aanvraag.

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 50% van de totale som. Dit bedrag dient uiterlijk 72 uur voor de boottocht per bankoverschrijving worden voldaan.

Het restant van 50% dient uiterlijk 24 uur voor de boottocht te zijn overgemaakt. Als er een last minute boeking is, neem dan contact met ons op voor andere betalingsmogelijkheden.

Je kunt ons bereiken via: +5999 6990781

Betaalwijze:
Ons rekeningnummer bij de MCB is:
59254208 op naam van. Kima Kalki Marina N.V.
Adres:Brakkeput Ariba 62
Swift-code: MCBKCWCU

Annuleringsbeleid

Als je wilt annuleren, doe dit dan minimaal 72 uur van tevoren. Anders zijn wij genoodzaakt 50% annuleringskosten in rekening te brengen.

Toch zijn er altijd risico’s die we vanwege de aard van de gebeurtenis(sen) niet kunnen voorkomen. Dat kunnen zijn: gevaren bij het in- en uitstappen, weergerelateerde risico’s, risico’s op de banaan/tube, andere watersportactiviteiten en plotselinge bewegingen.

Deze risico’s omvatten de mogelijkheid van persoonlijk letsel of overlijden en de mogelijkheid van schade aan persoonlijke items.

Je stemt er hierbij mee in verantwoordelijkheid te nemen voor jouw acties aan boord en om All Boat Charters en hun bemanningen en bedrijven te vrijwaren van alle claims van persoonlijk letsel, overlijden of materiële schade. Onze boottochten zijn op eigen risico.