Brakkeput Ariba 62
+599 (9) 699 07 81
info@allboatcharters.com

Over ons

All Boat Charters

Leuk dat je geïnteresseerd bent in All Boat Charters Curaçao en dan met name wie ik ben. Mijn naam is Zeno, opgegroeid op het mooie Curaçao en de trotse eigenaar van All Boat Charters.

Van jongs af aan heb ik liefde voor de zee rondom Curaçao. Niets is voor mij mooier dan uitvaren met een van mijn boten en genieten van alles wat je ziet. Op achtjarige leeftijd ben ik begonnen met wakeboarden. Als jongen leek me dit super leuk en gaaf om te doen en gelukkig bleek ik er een talent voor te hebben.

Nadat ik vele jaren deze sport heb beoefend, heb ik besloten om verder te gaan in deze tak. Als eerste heb ik mijn vaarbewijzen gehaald waarna ik in 2004 een wakeboardschool heb opgezet. Dit bleek een groot succes te zijn!

Vanuit diverse bedrijven kreeg ik de vraag of ik als kapitein wilde varen op hun schepen en tours wilde doen met toeristen. Met een wakeboardschool was ik flexibel inzetbaar en kon ik daarnaast gaan varen. Hierdoor leerde ik alle mooie plekken rondom Curaçao en kreeg ik veel complimenten van zowel de bedrijven die mij inhuurden maar ook van de toeristen. Hierdoor heb ik geleerd wat belangrijk is in dit vak en hoe ik kwaliteit kan waarborgen en perfecte service kan verlegen. 

Vanaf dat moment heb ik liefde voor varen bevestigd. Het enthousiasme van de mensen op je boot en natuurlijk het mogen laten zien van de bijzondere zee rondom Curaçao. Niets is voor mij leuker dan elke dag te mogen uitvaren! Op dat moment heb ik besloten om een eigen jacht te kopen. Deze heb ik eigenhandig helemaal gerenoveerd zodat hij geschikt was om tours mee te doen. 

Mijn wakeboard bedrijf breidde dus langzaam uit naar het punt waar ik nu sta. Ik bied diverse tours aan waarbij overal een geschikte charter voor is en vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. 

Heb jij dus zin om binnenkort met All Boat Charters Curaçao uit te varen en te gaan vissen, duiken, snorkelen en/of een bezoekje te brengen aan Klein Curaçao? Dan zie ik je snel! 

 

Ook een boot trip Curaçao?

Reserveer jouw privé trip bij All Boat Charters

Chat openen