Previous
Next

Wakeboarden op Curaçao

Leer wakeboarden in minder dan 30 minuten!
Wij bieden 2 sessies aan van maximaal 20 minuten per persoon.

Wakeboarden op Curaçao

Curaçao is natuurlijk omringt door zeewater waar je heerlijk op kunt varen met een boot, maar heb je er wel eens over nagedacht om te gaan wakeboarden? Vlieg als het ware over het water en beleef een unieke en avontuurlijke ervaring!

Wakeboarden is eigenlijk een mix van surfen, skiën en snowboarden. Wakeboarden is een sport waarin je verbazingwekkende snelheden bereikt! De zee van Curaçao leent zich dan ook uitstekend voor deze watersport.

Wakeboarden is perfect voor mensen die van hoge snelheden houden, het vereist goede reflexen en een uitstekende balans. Bij All Boat Charters Curaçao kun je sessies boeken en leren wij je de fijne kneepjes uit het vak. Tijdens een wakeboard-sessie word je getrokken door een kabel die is bevestigd aan een krachtige boot waarmee je geweldige tricks kunt uitvoeren als je eenmaal bent gevorderd. Ben je al prof? Geen probleem, dan kunnen we lekker het water op zodat jij je vette trucs kunt laten zien!

Na ongeveer anderhalf uur varen bereik je dan een van de mooiste onbewoonde eilanden van de wereld, Klein Curaçao. Een paar kilometer voor het eiland zie je al de vuurtoren en het scheepswrak liggen. Ook vind je klein houten hutjes, deze worden gebruikt door de lokale vissers. Wanneer je voor de kust komt van klein Curaçao zie je vaak al grote schildpadden zwemmen en mooie vissen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ga wakeboarden bij All Boat Charters!

Beleef een heerlijk dag

Zodra je aan boord gaat, vaart de kapitein van All Boat Charters Curaçao naar een aangewezen wakeboardplek, zodat je kunt leren en oefenen in de beste en veiligste omstandigheden. Terwijl je op de boot bent, worden de belangrijkste basisregels en beginselen besproken.

Elke sessie duurt 30 minuten, een perfecte hoeveelheid tijd om lekker wakeboarden te oefenen. Uiteraard kun je meerdere sessies boeken en zo maken we van jou een echte wakeboarder! Bij All Boat Charters Curaçao ben je ervan verzekerd dat je tips en trics krijgt van ervaren wakeboarders en zij kunnen jou de fijne kneepjes uit het vak leren. Daarnaast staat veiligheid voorop en deze wordt te allen tijde gewaarborgd. Ongeacht je niveau, je zult een geweldige tijd hebben. Ervaring is niet nodig, maar als je wat ervaring hebt met skiën of snowboarden kan dit van pas komen!

Wil je ook wakeboarden op Curaçao? Wacht dan niet langer en boek direct jouw wakeboard sessie bij ons. All Boat Chargers Curaçao helpt je om één van de beste ervaringen van je leven op Curaçao te hebben!

Altijd al willen leren wakeboarden?

Neem les bij All Boat Charters

Leren wakeboarden​

Vanuit het water: