Reserveer zonsondergang trip op Curaçao!

Zondersondergang 2,5 uur

Geniet van een 2,5 uur durende zonsondergangtrip met vrienden en familie. Kom met een groep van minimaal 4 personen en betaal $85 p.p. Het maximum aantal personen is 20. Wij zorgen voor frisdrank, wijn, bier en champagne met heerlijke hapjes.

Zonsondergang trip

$ 340.00

Categorie:

ALL IN Menu

Voorgerechten
◦ Salami op toast
◦ Brie/kaas op toast
◦ Kaasblokjes
◦ Nacho’s en salsa

Barbecue
◦ Aardappelsalade
◦ Ossenhaas
◦ Loin ribs USA
◦ Kip
◦ Stokbrood met kruidenboter
◦ Kroepoek

Sauzen
◦ Mayonaise
◦ Ketchup
◦ Pindasaus

Tussendoor
◦ Ananas
◦ Meloen

Drankjes
◦ Cola /Cola Zero
◦ Sprite
◦ Vruchtensap
◦ Water

◦ Bier (polar)
◦ Rum
◦ Witte wijn (chardonnay)

Iets anders op aanvraag.

Aanbetaling

Zodra jij een reservering hebt geplaatst, kun je direct de bijhorende aanbetaling online doen. Voor de aanbetaling maken wij gebruik van PayPal en Creditcard.

Voor vragen kun je ons bereiken via: +5999 6990781

Annuleringsbeleid

Als je wilt annuleren, doe dit dan minimaal 72 uur van tevoren. Anders zijn wij genoodzaakt 50% annuleringskosten in rekening te brengen.

Toch zijn er altijd risico’s die we vanwege de aard van de gebeurtenis(sen) niet kunnen voorkomen. Dat kunnen zijn: gevaren bij het in- en uitstappen, weergerelateerde risico’s, risico’s op de banaan/tube, andere watersportactiviteiten en plotselinge bewegingen.

Deze risico’s omvatten de mogelijkheid van persoonlijk letsel of overlijden en de mogelijkheid van schade aan persoonlijke items.

Je stemt er hierbij mee in verantwoordelijkheid te nemen voor jouw acties aan boord en om All Boat Charters en hun bemanningen en bedrijven te vrijwaren van alle claims van persoonlijk letsel, overlijden of materiële schade. Onze boottochten zijn op eigen risico.